brylcio16 Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Witam wszystkich serdecznie!Jest to mój pierwszy post na tym forum . Przejdę od razu do sedna sprawy.Otóż moja drukarka laserowa ostatnio zaczęła brzydko drukować. Otóż po jednej stronie pojawiły się czarne paski przez całą długość strony. Pomyślałem o tym, aby ją wyczyścić. W manualu jakiego znalazłem w internecie do tej drukarki (HP 1606dn), jest napisane aby użyć folii przezroczystej i użyć opcji czyszczenia drukarki w jej właściwościach. Moj pytanie brzmi - o jaką folię dokładnie chodzi? Znalazłem kilka takich folii, różnego rodzaju i nie wiem do końca o jaką tę folię chodzi.Mógłby ktoś wysłać linka z taką folią? Z góry dzięki za pomoc!Szymon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaba Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Sorry ale coś tu jest pokręcone. O jakiej folii mówisz? Nie istnieje coś takiego jakl folia do czyszczenia. Manual był po angielsku czy polsku?? Te czarne pasy z poku kartki mogą świadczyć o wielu rzeczach jak przepełnienie śmietnika, uszkodzenie fusera, zanieczyszczona listwa nakładająca/zbierająca. Nie ma czegoś takiego jak folia do czyszczenia!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brylcio16 Posted December 19, 2012 Author Report Share Posted December 19, 2012 Manual był po polsku. Była tam mowa o folii przezroczystej (a nie folii do czyszczenia), ale byla tez wzmianka o tym, aby nie wkladac szorstkiego papieru bialego. Z tego co znalazłem w internecie, są folie ale właśnie szorstkie, a mi dokładniej chodzi o to czy jest taka folia nieszorstka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts