drupi_zex Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Miałem swego czasu Lexmarka X74 i okazało się że to dno nad dnami, ceny tuszów były kosmiczne, to najgorsze z drukarek jakie mogą być. Po zakupie 3 kompletów tuszów, więcej wydałem na tusze niż warta była drukarka. Potem sie zaczął korowód po serwisach i d...pa. Koniec z lexmarkami. Przerzuciłem się na Canona - z powodzeniem. Ktoś miał ppodobne problemy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netel Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Wiadomo, że atramentowe lexmarki to totalna porażka. Zbiorniki drogie i bardzo trudne do regeneracji. Ja w swojej drukarce napełniałem tusz 2 razy i do wyrzutu - kupować musiałem nowe po 8 dych. Lexmarki porażka - potwierdzam obydwa rękami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pudelek1980 Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Ale przecież już Lexmark nie produkuje atramentowek?! Odpowiedź rynku była taka że teraz tylko laaserówki z tego co wiem. Coś w rodzaju brotherów z oddzielnym bębnem światłoczułym i systemem zbiornika z wałkiem nakładającym. Ogólnie nie wiem jakl sie sprawuja. Ktoś wie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pudelek1980 Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 o sorry są drukarki atramentowe lexmark ale czteronabojowe ze zbiornikami 100xl. poprawka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts