kurek Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Czy ktoś wie gdzie można kupić rolki poboru papieru do drukarki jka w temacie??? Zdarza sie maszynie że nie pobierze. Może ktoś wie jaki orientacyjny koszt?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konkol Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Jest juz taki post gwoli porządku i wyjaśnienia, ale powiem, odpowiem że koszt rolek jest zwykle niski, ok . kilkadziesiąt zł za rolkę. Gorzej jest z dostepnością, szczegółnie do takich cm2320. Profesjonalne serwisy mają profesjonalych dostawców części zamiennych - zwykle takie hurtownie nie sprzedaja detalicznie dla jednostkowych klientów. Pozostaje oddać drukarkę do serwisu - tak będzie najpewniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renata1975 Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Otóż wymianiałem rolki w takiej druakarce. Mam z dodtkowym dolnym podajnikiem, i okazało się że zwykły jak i dodatkowy podajnik mają 2 takie same komplety rolek. Jedna jest duża a druga mniejsza wspomagająca. Za 2 komplety czyli 4 rolki zapłaciłem z wysyłką 120zł. Wymieniłem sam bo to żadna filozofia, kombinacja zatrzasków. Smiga drukara, bez problemów z pobieraniem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts