oloix Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Witam.W najbliższej przyszłości będę chciał zregenerować tusze do drukarki hp deskjet 2060. Widziałem na interecie, że można to zrobić ale nie mogłem znaleść czy drukarka bez problemu przyjmuje regenerowane tusze ? Czy może trzeba zrobić jakieś specjalne zabiegi by drukowała ? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dynkaIQ150 Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Będzie drukować, ta drukarka przyjmuje zamienniki, czyli w sumie regenerowane oryginalne. Być może mieć znaczenie aby trochę mieszać z pojemnikami, czyli jakis inny pusty napełniać i wkładać nie ten sam. Jakość napełnienia i uzywanie róznych pojemników da bezproblemową obsługę. Ale czy 704 nie są w oryginale za tanie by jeszcze je napełniać??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulinow15 Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 704 - są tanie jak barszcz. HP się postarało i w końcu pomyśleli że można produkować tanio. Za 25zł dostać można oryginały, sprawdzałem w necie. To trochę namiesza w zamiennikach i regeneracji. Ale zobaczymy czy cena się utzryma, bo jak nie to znowu przegramy my, zwykli klienci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts