emenenek Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 tonery do samsunga clp-325 - slyszalem aby napelnic tonery czarny i kolorowy najpierw trzeba zmienic opogramowanie w drukarce, ale raczej nie chce tego robic, da sie jakos zresetowac te chipy w tonerach moze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosjnuss Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Witam. Zastanawiałem się nad tym czy zmieniać oprogramowanie ale znalazłem chipy w dobrej cenie, wieć sam dosypuję proszku i zmieniam na nowy chip. Na razie zrobiłem tak z czarnym tonerem i działa. Chyba lepiej zmienić na nowy chip niż kombinować ze zmianą oprogramowania. Ale to jak już sam uważasz. Powodzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafo Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 W przypadku nowej drukarki bezbieczniejsze jest inwestowanie w chipy-zamienniki, bo zmianę oprogramowania lepiej robić w profesjonalnej firmie, bo w razie naprawy gwarancyjnej zazwyczaj firma zmieniająca oprogramowanie wgrywa oryginalny firmware i po kłopocie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts