irenerek Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Pilna sprawa.Szukam dobrego urządzenia wielofunkcyjnego do 500 zł.Czasami potrzebuję cos zeskanować albo jakieś ksero zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRES Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 WitamDo tej kwoty potrafię zaproponować tylko jedem model drukarki : HP LaserJet Pro M1132. Drukarka którą można polecić po pierwsze na dobrą cene zamienników po drugie niezawodność. Dokładny opis: https://www.drtusz.pl/urz_dzenia-wielofunkcyjne-laserowe-hp-laserjet-pro-m1132-_ce847a_-p-1748.html Innych modeli do tej kwoty na tą chwile nie polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexyd Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Zgrabną drukarką jest też samsung scx-3405W w cenie do 500zł. Jest w niej możliwość zmiany oprogramowania co daje oszczędności przy regeneracji tonerów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasiemko66 Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 HP LaserJet Pro M1132 mamy w firmie, drukuję na niej codziennie. Nie mam z niej problemów, bardzo mi sie podoba. Co do ceny zamienników to nie wiem, ja tylko na niej drukuje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts