adam.kot21 Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 posiadam drukarkę samsung scx 3205 jest jeszcze na gwarancji a kończy mi się toner, kupować oryginał czy zamiennik czy jak kupię zamiennik nie stracę gwarancji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojciechmach Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Akurat mam taką drukarke i od samego początku drukuję na zamiennikach. Oryginały są dużo droższe, a z tego co wiem to gwarancji się nie traci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRES Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Zdecydownie nie traci się gwarancji używając zamienników. Polecam:https://www.drtusz.pl/tonery-do-drukarek-tonery-samsung-drukarki-laserowe-mono-ml-1660_1665_1860-c-42_46_111_475.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotel820 Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 W tej drukarce trochę się dopłaca za chip - każdorazowo przy wymianie tonera. Ja poszedłem dalej i zmieniłem oprogramowanie - po kilku regeneracjach już się opłaciło - koszty obsługi mojej firmy rosną ale chociaż w tym punkcie obniżyły się - dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts