konkol Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Moja drukarka nie jest zawsze rozpoznawana przez komputer. Raz jest widoczna a raz nie. Mam WindowsXP i sterowniki z oficjalnej strony Samsunga. Co może byc tego przyczyną??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 to może być gniazdo usb lub wina płyty głównej. w pierwszym przypadku jest nadzieja że się lut poluzował od częstego podłączania przewodu a w drugim formatter do wymiany. W pierszym można pokusić się o przylutowanie w drugim sprawa raczej nie mająca uzasadnienia finasowego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inter15 Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Zainwestuj w dobre kable usb. Daj sobie spokój z kablami za kilka złotych. Ja używam ekranowanych kabli Lindy, niemieckiej firmy. Raz dla kawału podłączyłem drukarkę na kablu ekranowanym dłuigości 7,5 metra Lindy - i co? Drukarka działała jak na kablu 1m. Co jakość to jakość - zainwestuj w kable! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts