rbalt Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Mam zamiar kupić kolor laserówkę, ale ze względu na ograniczenia finansów szukam jakiejś używanej. Nie mam pojęcia jaka to ma być firma. Chodzi tylko o to żeby miałą regenerację tanią i żeby jeszcze była nie zużyta. Może ktoś na forum wie co jest dobre, to znaczy wytrzymałe i tanie? Ma być do drukoiwania w małej firmie, z dobrą jakością. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anna9999 Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Słyszałam, że drukarki hp kolorowe są dopracowane i większość da się regenerować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amerigol Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Trzeba by sprawdzić które tonery są tanie w regeneraxcji i pozniej dobierać do tego drukarkę, bo koszt kompletu tonerów nawet zamienników może przyprawić o ból głowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotel820 Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Względnie tanie i dostępne są zamienniki z serii Q6000/1/2/3. Także polecam drukarki na te tonery(hp 1600, 2600) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frontfire Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Samsung CLP-300 ma też tanią regenerację. Może na nie za dużo stron pojemniki bo na 1000 ale wychodzi niedrogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbalt Posted June 13, 2012 Author Report Share Posted June 13, 2012 A może sa jakieś tanie kolorowe nowe. Chodzi mi o taki numer że tania laserówka i od razu zmienić program wewnętrzny drukarki na nieoryginalne?? Polecicie coś z tym rozwiązaniem? . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekpro Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Ale parę stówek i tak wydasz na zmiane firmware. Z tego co wiem da się zmieniać w Samsungach koolorowych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drupi_zex Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Zmiana firmware to prosta rzecz a w razie awari na gwarancji można podmienić firmware na oryginalny. To załatwia sprawę gwarancyjnych napraw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliwoli Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Osobiście używam w biurze kilku laserówek kolorowych samsunga. Ogólnie jestem zadowolony, nie zajmują zbyt dużo miejsca, kompaktowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loggi141 Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Z nowszych serii HP kolorowe sa bardzo dobre. No i pochodzą dłużej niz strasze modele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts