lipa Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 Mam probelm z drukarką epsona. Krótko mówiąc nie drukuje. Zbiorniki na pewno pełne bo tylko co kupione (zamienniki, ale w sklepie chwalili, że dobre). Znajomy powiedział, że może być zaschnięta jakaś głowica, ale przed wakacjami śmigała aż miło tylko tusz się skończył. Na wakacje miałem ważniejsze wydatki to i nie kupowałem tuszy. Co mam z tym zrobić? Czy jak kupię oryginalne tusze to będzie OK ? Pomocy bo muszę ściągi drukowaćLipa Quote
Gora Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 Witam, Mam probelm z drukarką epsona. Krótko mówiąc nie drukuje...przed wakacjami śmigała aż miło tylko tusz się skończył. Na wakacje miałem ważniejsze wydatki to i nie kupowałem tuszy. Powszechny problem w urządzeniach, które mają zintegrowaną głowicę z drukarką. Co mam z tym zrobić? Moja odpowiedź Pana nie zadowoli, ale będzie szczera - NIC. Jeżeli systemowe czyszczenie głowic już nie pomaga, to niestety, ale drukarka nadaje się tylko do utylizacji. Wymiana głowicy jest nieopłacalna i wątpię aby ktokolwiek się jej podjął. Czy jak kupię oryginalne tusze to będzie OK ? Teraz to już najprawdopodobniej "po ptokach". Tak na przyszłość, to przy wyborze atramentowej drukarki, lepiej kupić urządzenie, w którym głowice drukujące są w kartridżach, a resztę dla własnego dobra unikać szerokim łukiem Polecam niektóre Canony, a przede wszystkim większość modeli HP (te na 2 zbiorniki - czarny i trójkolorowy). Pozdrawiam Quote
Recommended Posts