Dzień dobry! Mam takie zapytanie odnośnie drukarki do biura. Poszukuję drukarki laserowej monochromatycznej przeznaczonej do pracy do biura. Otóź uzywałem dotychczas drukarki samsung 2010 ale zaczęły się z nią problemy, bo zaczęła się psuć. Dodam że druku w biurze jest dużo, czasem 2 ryzy na miesiąc. Czy są jakieś drukarki przeznaczone do druku takiej ilości dokumentów? Czytałem coś o parametrze określającym obciążalność drukarki, czyli chyba na ile drukarka jest obliczona w miesiącu. Czy jest na rynku jakaś drukarka , która wytrzyma 2-3 rysy w miesiącu? Z góry dziękuję za odpowiedź.

3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 13 March 2012 - 08:49 AM
Napisany 16 March 2012 - 08:28 AM
Model Phaser 3010 został zaprojektowany pod kątem wytrzymałości, dzięki czemu może drukować nawet 30 000 stron miesięcznie. Jego cena 200zł jest powalająca. Nie ma lepszego wyboru w tym przedziale cenowym.
Napisany 14 June 2012 - 09:17 AM
Możesz jeszcze poszukać z HP, te z literą P przed nazwą, do profesjonalnego zastosowania
Napisany 18 June 2012 - 08:14 AM
Coż trzeba postudiować opisy w necie, ale najważniejszy jest tak jak piszą poporzednicy miesięczny przebieg, obciążalność
Also tagged with one or more of these keywords: biuro, drukowanie
Urządzenia laserowe →
Drukarki laserowe →
Canon IR 1133Rozpoczęte przez Thecreativ, 08 Jul 2020 ![]() |
|
![]() |
||
Urządzenia laserowe →
Serwis drukarek →
Samsung ProXpress M3870 problemy z podajnikami/czujnikiemRozpoczęte przez KnSha, 25 Sep 2019 ![]() |
|
![]() |
||
Urządzenia laserowe →
Drukarki laserowe →
drukarka laserowa mono duplex a4Rozpoczęte przez N3RV, 09 Feb 2017 ![]() |
|
![]() |
||
Urządzenia atramentowe →
Drukarki atramentowe →
Schemat drukarki atramentowejRozpoczęte przez ForestWitch213, 13 Nov 2016 ![]() |
|
![]() |
0 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników