rotel820 Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Dzień dobry! Mam takie zapytanie odnośnie drukarki do biura. Poszukuję drukarki laserowej monochromatycznej przeznaczonej do pracy do biura. Otóź uzywałem dotychczas drukarki samsung 2010 ale zaczęły się z nią problemy, bo zaczęła się psuć. Dodam że druku w biurze jest dużo, czasem 2 ryzy na miesiąc. Czy są jakieś drukarki przeznaczone do druku takiej ilości dokumentów? Czytałem coś o parametrze określającym obciążalność drukarki, czyli chyba na ile drukarka jest obliczona w miesiącu. Czy jest na rynku jakaś drukarka , która wytrzyma 2-3 rysy w miesiącu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frontfire Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Model Phaser 3010 został zaprojektowany pod kątem wytrzymałości, dzięki czemu może drukować nawet 30 000 stron miesięcznie. Jego cena 200zł jest powalająca. Nie ma lepszego wyboru w tym przedziale cenowym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr1970 Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Możesz jeszcze poszukać z HP, te z literą P przed nazwą, do profesjonalnego zastosowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
docart Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Coż trzeba postudiować opisy w necie, ale najważniejszy jest tak jak piszą poporzednicy miesięczny przebieg, obciążalność Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts