golab230 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Witam wymieniłem jakiś czas temu tusze na zamienniki. Po wyczerpaniu się czarnego tuszu założyłem nowy zamiennik i tu zaczyna się problem. Drukarka nie widzi czarnego tuszu komunikat: " cannot recognize ink cartriges" kupiłem nowy kartridż zamiennik i założyłem. Efekt ten sam nie widzi czarnego tuszu nic nie można zrobić np test dysz, czyszczenie głowicy. Pomocy!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Witam wymieniłem jakiś czas temu tusze na zamienniki. Po wyczerpaniu się czarnego tuszu założyłem nowy zamiennik i tu zaczyna się problem. Drukarka nie widzi czarnego tuszu komunikat: " cannot recognize ink cartriges" kupiłem nowy kartridż zamiennik i założyłem. Efekt ten sam nie widzi czarnego tuszu nic nie można zrobić np test dysz, czyszczenie głowicy. Pomocy!!!Problem jest po stronie zbiornika. Należy go reklamować lub kupić nowy zbiornik.Czasami się zdarza, iż zamienniki ze starszych dostaw nie działają prawidłowo z nowymi drukarkami(nowymi w sensie daty produkcji urządzenia).Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts