ona19 Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Jakie drukarki uważacie za najlepsze jeśli chodzi o drukarki atramentowe? I dlaczego?Zaznaczam żę w tym temacie piszemy o drukarkach atramentowych. Podobny temat o drukarkach laserowych jest zalożony w stosownym do tego dziale https://forum.doktortusz.pl/index.php?/topic/228-ulubiona-marka-drukarek-laserowych/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamski Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Według mnie Epson - z prostego powodu, najtańsze chyba urządzenia jeśli chodzi o eksploatację - duża oferta tanich zamienników To dla mnie najważniejsze jeśli chodzi o atramentówki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil24 Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Ja najbardziej lubię drukarki firmy Canon - przez ich świetną jakość druku. Fakt że być może nie są najtańsze w eksploatacji, ale za to drukują piękne zdjęcia, a na tym mi między innymi zależy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
11tasz11 Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 Całkowicie zgadzamsę z tym że epson jest dobry variant v wyborze drukarki...jest u nich z czego wybrać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts