Jump to content

Recommended Posts

Posted
Witam, potrzebuję zakupić do firmy drukarkę laserową kolorową o jak najlepszych parametrach do 1200 zł, wstępnie myślałam o drukarkach firmy Hewlett Packard, Canon, ew. Konica Minolta. Jakie modele tych firm moglibyście polecić?
Posted

Jeśli chodzi o te konkretne firmy to polecam:

Hewlett Packard : Model Color LaserJet Pro 100 Color : http://www.doktortus...olor-mfps-m175a

Canon: Canon i-SENSYS LBP5050n : https://www.drtusz.pl/drukarki-drukarki-laserowe-kolorowe-canon-sensys-lbp5050n-p-1595.html

Canon jest tańszy, ale według mnie warto jednak zainwestować w HP bo ma sporo lepsze parametry, ale jest też większa niż Canon więc jeśli masz mało miejsca na drukarkę to Canon też powinien sie sprawdzić jako zwykła drukarka biurowa.

Posted
Hmm z zaproponowanych tutaj najbardziej przypadła mi do gustu Konica Minolta Magicolor, oszczędzam 200 zł w porównaniu do HP, na parametrach tak bardzo się nie znam, ale nie potrzebuję cudów, a Konica od razu wpadła mi w oko jeśli chodzi o design, ładnie pasuje do biura, jest bardzo elegancka a to dla mnie ważne :)
Posted
Fakt, dla kobiety wygląd jest najważniejszy :D Mi też bardzo podoba się Konica Minolta, sama chętnie kupiłabym taką do domu, ale niestety muszę się zadowolić tańszą atramentówką;) HP jest jakaś niezgrabna, chociaż wygląda bardziej profesjonalnie.
Posted
No tak człowiek tutaj podaje dobrą drukarkę o dobrych parametrach a panie patrzą tylko na wygląd ;) Eh, kobiety... Wobec tego mogę tylko powiedzieć że poza wyglądem drukarka Konica Minolta ma naprawdę sporo zalet praktycznych i spełnia wiele innych funkcji poza ozdobą biura :)
Posted
Marcin87 no troszkę żartowałam z tym wyglądem chociaż na kobiety to działa, to chyba zrozumiałe ;) Jeszcze się troszkę zastanowię nad wyborem bo serce mnie ciągnie do Konica a rozum bardziej do HP :)
Posted
Korzystam z tej drukarki HP od około pół roku i jestem bardzo zadowolony, teraz planuję zakup wyższego modelu tej firmy dodatkowo :) Tak więc z czystym sumieniem polecam :)