Aredhela Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Witam. Mam drukarkę HP F4283, uzupełniłam czarny kartridż, ale po umieszczeniu go w drukarce wyskoczyła mi literka E o migające diody przy kartridżach na panelu. Szukałam jak resetować te kartidże ale nic nie znalazłam. Czy ktoś ma jakiś pomysł? Może go wyczyścić i uzupełnić ponownie. A może podziała tylko oryginalny kartridż? Czekam na szybką odpowiedź. DziękujęAnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gora Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Witam. Mam drukarkę HP F4283, uzupełniłam czarny kartridż, ale po umieszczeniu go w drukarce wyskoczyła mi literka E o migające diody przy kartridżach na panelu. Szukałam jak resetować te kartidże ale nic nie znalazłam.Czy ktoś ma jakiś pomysł? Może go wyczyścić i uzupełnić ponownie. A może podziała tylko oryginalny kartridż? Czekam na szybką odpowiedź.DziękujęAnia Witam, Proszę spróbować przeczyścić styki w kartridżu i drukarce. Jeżeli to nie pomoże to obawiam się, że kartridż jest "spalony" elektronicznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts