_Mundek Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Witam. Problem jak w temacie. Kilka razy czyściłem optykę. Za pierwszym razem po przywróceniu ustawień fabrycznych skalibrowała się. W tej chwili mam rozbiegany kolor nawet o 1 cm. Całkowity reset serwisowy też nic nie pomaga. Powtórzę jeszcze raz: optyka czyściutka, wszelkie czujniki też, tor papieru też wyczyszczony. Tonery w innej drukarce sprawdzone, działają bez zarzutu. Proszę o pomoc, mnie już zabrakło koncepcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gora Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Witam, Proszę spróbować skalibrować drukarkę na innych, niż te tonerach. Powinno pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mundek Posted November 23, 2011 Author Report Share Posted November 23, 2011 Zamykam temat. Poszło gładko po założeniu oryginałów i po hard resecie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gora Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Zamykam temat. Poszło gładko po założeniu oryginałów i po hard resecie.Sprawa rozwiązana, to zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts