apk Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Po wgraniu ML-1660/1665 - alternatywny firmware - klient zgłosił mi że nie zawsze ale sama się wyłancza. Miał może ktoś podobny problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Proszę o dokładniejszy opis problemu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apk Posted November 17, 2011 Author Report Share Posted November 17, 2011 Klient przywiózł mi ją i jest coś takiego :po wciśnięciu włącznika drukarka na chwilę się włączy, zakręci ze dwa razy i wyłącza się -po kilku próbach wgrania jeszcze raz firmware- najpierw powrót do oryginalnego i dopiero alternatywnego . Sprawdziłem kilka razy wył/wł i druki u mnie zachowywała się normalnie ale po 2 dniach klient zgłosił że po wydrukowaniu kilku stron ,s powrotem wróciła do stanu wariacji. Spotkał się ktoś z takim problemem? A może jest jeszcze jakieś nowsze firmware? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gora Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Klient przywiózł mi ją i jest coś takiego :po wciśnięciu włącznika drukarka na chwilę się włączy, zakręci ze dwa razy i wyłącza się -po kilku próbach wgrania jeszcze raz firmware- najpierw powrót do oryginalnego i dopiero alternatywnego . Sprawdziłem kilka razy wył/wł i druki u mnie zachowywała się normalnie ale po 2 dniach klient zgłosił że po wydrukowaniu kilku stron ,s powrotem wróciła do stanu wariacji. Spotkał się ktoś z takim problemem? A może jest jeszcze jakieś nowsze firmware? W tych drukarkach co chwila pojawia się nowe oprogramowanie. Proszę sprawdzić czy na pewno wgrywa Pan odpowiedni fix do oprogramowania znajdującego się w drukarce. Być może klient zaktualizował soft ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts