apk Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Po wgraniu ML-1660/1665 - alternatywny firmware - klient zgłosił mi że nie zawsze ale sama się wyłancza. Miał może ktoś podobny problem? Quote
Marcin Janczewski Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Proszę o dokładniejszy opis problemu. Pozdrawiam Quote
apk Posted November 17, 2011 Author Report Posted November 17, 2011 Klient przywiózł mi ją i jest coś takiego :po wciśnięciu włącznika drukarka na chwilę się włączy, zakręci ze dwa razy i wyłącza się -po kilku próbach wgrania jeszcze raz firmware- najpierw powrót do oryginalnego i dopiero alternatywnego . Sprawdziłem kilka razy wył/wł i druki u mnie zachowywała się normalnie ale po 2 dniach klient zgłosił że po wydrukowaniu kilku stron ,s powrotem wróciła do stanu wariacji. Spotkał się ktoś z takim problemem? A może jest jeszcze jakieś nowsze firmware? Quote
Gora Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Klient przywiózł mi ją i jest coś takiego :po wciśnięciu włącznika drukarka na chwilę się włączy, zakręci ze dwa razy i wyłącza się -po kilku próbach wgrania jeszcze raz firmware- najpierw powrót do oryginalnego i dopiero alternatywnego . Sprawdziłem kilka razy wył/wł i druki u mnie zachowywała się normalnie ale po 2 dniach klient zgłosił że po wydrukowaniu kilku stron ,s powrotem wróciła do stanu wariacji. Spotkał się ktoś z takim problemem? A może jest jeszcze jakieś nowsze firmware? W tych drukarkach co chwila pojawia się nowe oprogramowanie. Proszę sprawdzić czy na pewno wgrywa Pan odpowiedni fix do oprogramowania znajdującego się w drukarce. Być może klient zaktualizował soft ? Quote
Recommended Posts