ksuchy Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Drukarka jak w temacie - wydruki delikatnie "przekoszone". Górny margines z lewej jest większy niż z prawej a na dole odwrotnie.Rolki pobierające wymienione, drukarka wyczyszczona i dalej to samo. Dzieje się tak przy wydrukach z szuflady i z ręcznego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Drukarka jak w temacie - wydruki delikatnie "przekoszone". Górny margines z lewej jest większy niż z prawej a na dole odwrotnie.Rolki pobierające wymienione, drukarka wyczyszczona i dalej to samo. Dzieje się tak przy wydrukach z szuflady i z ręcznego.WitamProszę sprawdzić zespół lasera. Często podczas czyszczenia luster dochodzi do ich przekrzywienia i to objawia się krzywym wydrukiem.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksuchy Posted October 18, 2011 Author Report Share Posted October 18, 2011 Podmieniłem laser ze sprawnej i nadal nic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Podmieniłem laser ze sprawnej i nadal nic To zasadnicze pytanie, czy wychodzi krzywy wydruk na stronie, czy to kartki krzywo są prowadzone w drukarce?Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksuchy Posted October 25, 2011 Author Report Share Posted October 25, 2011 Wymieniłem rolkę rejestracji i też nic.Podmieniłem tez formater, rolke transferową, toner i nadal to samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts