ksuchy Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Drukarka jak w temacie - wydruki delikatnie "przekoszone". Górny margines z lewej jest większy niż z prawej a na dole odwrotnie.Rolki pobierające wymienione, drukarka wyczyszczona i dalej to samo. Dzieje się tak przy wydrukach z szuflady i z ręcznego. Quote
Marcin Janczewski Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Drukarka jak w temacie - wydruki delikatnie "przekoszone". Górny margines z lewej jest większy niż z prawej a na dole odwrotnie.Rolki pobierające wymienione, drukarka wyczyszczona i dalej to samo. Dzieje się tak przy wydrukach z szuflady i z ręcznego.WitamProszę sprawdzić zespół lasera. Często podczas czyszczenia luster dochodzi do ich przekrzywienia i to objawia się krzywym wydrukiem.Pozdrawiam Quote
ksuchy Posted October 18, 2011 Author Report Posted October 18, 2011 Podmieniłem laser ze sprawnej i nadal nic Quote
Marcin Janczewski Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Podmieniłem laser ze sprawnej i nadal nic To zasadnicze pytanie, czy wychodzi krzywy wydruk na stronie, czy to kartki krzywo są prowadzone w drukarce?Pozdrawiam Quote
ksuchy Posted October 25, 2011 Author Report Posted October 25, 2011 Wymieniłem rolkę rejestracji i też nic.Podmieniłem tez formater, rolke transferową, toner i nadal to samo Quote
Recommended Posts