Marcin Janczewski Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Podsumowanie o HP DeskJet 1050A Bardzo proste urządzenie dla domu i nie wymagającego użytkownika. Główną zaletą tego sprzętu jest niska cena zakupu i nieduże gabaryty. Do drukowania od czasu do czasu. http://www.chip.pl/testy/drukarki/drukarki-atramentowe-wielofunkcyjne/hp-deskjet-1050a Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciekawy_24 Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Ta drukarka jest bardzo fajna właśnie dzięki swojej prostocie, nie ma zbędnych bajerów dzięki czemu łatwo się ją obsługuje i co najważniejsze, rzadko się "buntuje" W większości testów które czytałem wypada bardzo dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragon Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Ja ogólnie wolę drukarki laserowe, ale taką właśnie drukarkę kupiłem córce żeby nie miala problemów z obslugiwaniem no i żeby było tanio i jak do tej pory działa bez problemów a obsluguje ją 10 latka Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztoff Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Sprzęt który jak najbardziej może być polecany dla domowego użytkownika który potrzebuje od czasu do czasu coś dla siebie wydrukować - drukuje raczej głośno, wolno i w słabej jakości ale za takie pieniądze to i tak bardzo rozsądna oferta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts