Oxan_20 Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Witam serdecznie, Mam problem związany z wymianą kasety drukującej na nową. Przy wymianie kasety(zamiennik HP) pojawia się komunikat: Problem z kasetą drukującąProblem z kasetą drukującąPojawił się problem dotyczący następującej kasety drukującej:Prawy pojemnik Na początku myślałem, że to wina wadliwej kasety. Także wymieniłem ją na nową. Niestety problem został nierozwiązany. Chciałbym dodać, że wcześniej wymieniałem kasety drukujące na zamienniki i taki problem się nie pojawiał. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Na początek przeczyść styki po stronie drukarki w miejscu gdzie wkładasz zbiorniki, być może jest to zwykłe zabrudzenie i dlatego nie rozpoznaje zbiorników. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgłupiałam Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Witam,mam problem z nową drukarką Brother DCP-J315W. Po włożeniu pojemników na tusz wyświetla się komunikat: nie można wykryć. Czy ktoś podpowie co zrobić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts