dj-dave Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 Z racji pisania pierwszego tematu witam serdecznie wszystkich użytkowników.Prosiłbym o pomoc dotyczącą regeneracji tonera w drukarce Xerox Phaser 3140.Za wszelkie wskazówki np. jak otworzyć toner aby go uzupełnić z góry dziękuje. Quote
Marcin Janczewski Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Z racji pisania pierwszego tematu witam serdecznie wszystkich użytkowników.Prosiłbym o pomoc dotyczącą regeneracji tonera w drukarce Xerox Phaser 3140.Za wszelkie wskazówki np. jak otworzyć toner aby go uzupełnić z góry dziękuje.Instrukcja regeneracji tonera Xerox 3140 Quote
dj-dave Posted March 5, 2012 Author Report Posted March 5, 2012 Dziękuje za instrukcję. Niestety zanim ją przczytałem poprostu otwożyłem korek od zbiornika, dosypałem tonera i zamknąłem. Drukarka drukuje bez problemu. Czy coś się może stać jeżeli wszystkiego nie rozebrałem i nie wyczyściłem tak jak w instrukcji? Quote
Recommended Posts