pablo89 Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Hej!!!Jestem nowy na forum i szukam pomocy. Otóż na swoje urodzinki dostałem od znajomych urządzenie wielofunkcyjne firmy lexmark s300. Bardzo fajne jest dobrze się prezentuje, ale jest pewien problem wydrukowałem moze ze 6 stron i drukarka odmowila posłuszeństwa, a mianowicie wyskoczył komunikat na wyświetlaczu na drukarce problem z głowicą drukujaca. Parzyłem w instrukcje obsługi co postępować dalej z takim problemem , jasno nie było nic wyjaśnione były tam jakieś opisane problemy z głowica ale nie tyczyły dokladnie tego co ja miałem tam napisane. No wiec zalecane było wyczyscic głowicę no to wyciągnąłem tonerki i czyszczę ja tak jak każą i nic nie daje to samo sie pojawia. Teraz najlepsze wczoaj włączyłem ja po tygodniu czasu i zaczęła dzialac znowu wydrukowałem 2 strony i ten sam błąd. Powiecie pewnie na gwarancje ja oddaj , ale to nie jest takie łatwe bo jak znajomi ja kupili to nie dostałem paragonu , a oni go gdzieś zgubili. Wiec jak ktoś moze mi pomoc w takiej sytuacji to bardzo bym prosil o napisanie o co w tym biega bo drukarka nówka jest dzieki bardzo i pozdrawiam wszystkich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo89 Posted August 3, 2011 Author Report Share Posted August 3, 2011 chyba nikt ie mial podobnego problemu:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Witam Niestety jak jest problem z głowicą to sam nic sensownego nie zrobisz a wymiana przekroczy wartość tego urządzenia, także jedyne rozwiązanie to 'znaleźć' paragon i oddać na gwarancji. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts