mariobros Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Witam. zdjęcia są lepkie jakby tusz nigdy nie chciał wyschnąć i szorstkie używam oryginalnego papieru Photo Glossy II i ustawienia są domyślne i zaznaczam w menu na jakim papierze drukuję i rozmiar, i mimo tego zdjęcia nie są jak np. od fotografa czyli śliskie i gładkie, ktoś wie co jest z moją drukarką? kupiłem w lipcu w niemczech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Witam. zdjęcia są lepkie jakby tusz nigdy nie chciał wyschnąć i szorstkie używam oryginalnego papieru Photo Glossy II i ustawienia są domyślne i zaznaczam w menu na jakim papierze drukuję i rozmiar, i mimo tego zdjęcia nie są jak np. od fotografa czyli śliskie i gładkie, ktoś wie co jest z moją drukarką? kupiłem w lipcu w niemczech Jeżeli jest problem to szybciej ze zbiornikami lub głowicą, nie sądzę by był to problem sprzętowy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts