Greg Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Witam. Jakiś czas temu mój faks Brother fax-921 przestawił się na "receive" i nie mogę z niego wysyłać faksów. Przyznaje się, ze jestem zielony w temacie, naciskałem wszystkie przyciski w maszynie i nadal nic. Wie ktoś, co zrobić, żebym mógł znów wysyłać faksy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Witam. Jakiś czas temu mój faks Brother fax-921 przestawił się na "receive" i nie mogę z niego wysyłać faksów. Przyznaje się, ze jestem zielony w temacie, naciskałem wszystkie przyciski w maszynie i nadal nic. Wie ktoś, co zrobić, żebym mógł znów wysyłać faksy? Witam Nie znam tego modelu dokładnie ale zerknij na Podręcznik użytkownika oraz Instrukcję serwisową może znajdziesz rozwiązanie problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts