brause Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Mam problem z moim Canonem. Wiem że ten błąd oznacza zacięty papier ale sprawdzałem nic się nie pozacinało. Robiłem tak samo reset drukarki jak wyczytałem na jakimś forum i nie pomogło. Po kilku resetach problem znikł ale zaczęła się upominać o czarny tusz a jest pełny. Gdy po jakimś czasie znów ją włączyłem problem E3 powrócił na nowo co robić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Mam problem z moim Canonem. Wiem że ten błąd oznacza zacięty papier ale sprawdzałem nic się nie pozacinało. Robiłem tak samo reset drukarki jak wyczytałem na jakimś forum i nie pomogło. Po kilku resetach problem znikł ale zaczęła się upominać o czarny tusz a jest pełny. Gdy po jakimś czasie znów ją włączyłem problem E3 powrócił na nowo co robić Zerknij na to:http://szymichowski.eu/artykuly/odblokowanie-czujnika-papieru-w-canon-mp210/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts