brause Posted July 12, 2011 Report Posted July 12, 2011 Mam problem z moim Canonem. Wiem że ten błąd oznacza zacięty papier ale sprawdzałem nic się nie pozacinało. Robiłem tak samo reset drukarki jak wyczytałem na jakimś forum i nie pomogło. Po kilku resetach problem znikł ale zaczęła się upominać o czarny tusz a jest pełny. Gdy po jakimś czasie znów ją włączyłem problem E3 powrócił na nowo co robić Quote
Marcin Janczewski Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Mam problem z moim Canonem. Wiem że ten błąd oznacza zacięty papier ale sprawdzałem nic się nie pozacinało. Robiłem tak samo reset drukarki jak wyczytałem na jakimś forum i nie pomogło. Po kilku resetach problem znikł ale zaczęła się upominać o czarny tusz a jest pełny. Gdy po jakimś czasie znów ją włączyłem problem E3 powrócił na nowo co robić Zerknij na to:http://szymichowski.eu/artykuly/odblokowanie-czujnika-papieru-w-canon-mp210/ Quote
Recommended Posts