Miro020188 Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Witam serdecznie jakis czas temu pisałem już temat apropo drukarki do 500 złtroche czasu mineło i dodatkowe fundusze tez sie znalazły. mam nadzieje ze zaproponuje ktos ciekawy model mam oczywiscie kilka wymagan co do drukarki laserowej może być MONO chociaż wolałbym COLORskaner - nie koniecznieduplex - z chęcią podajnik kasetowy - najlepiej około 250 ale 150 stykniewifi albo serwer wydruku (bylo by fajnie)predkosc wydruku powyzej 15 str/mina no i niski koszt eksploatacji (tzn wzglednie tanie tonery i pojemne) pozdrawiam wszystkichi z nie cierpliwościa czekam na propozycje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Witam serdecznie jakis czas temu pisałem już temat apropo drukarki do 500 złtroche czasu mineło i dodatkowe fundusze tez sie znalazły. mam nadzieje ze zaproponuje ktos ciekawy model mam oczywiscie kilka wymagan co do drukarki laserowej może być MONO chociaż wolałbym COLORskaner - nie koniecznieduplex - z chęcią podajnik kasetowy - najlepiej około 250 ale 150 stykniewifi albo serwer wydruku (bylo by fajnie)predkosc wydruku powyzej 15 str/mina no i niski koszt eksploatacji (tzn wzglednie tanie tonery i pojemne) pozdrawiam wszystkichi z nie cierpliwościa czekam na propozycje Witam Proszę się zdecydować czy do 500 czy do 600 zł, bo w przypadku tanich drukarek to spora różnica. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miro020188 Posted May 20, 2011 Author Report Share Posted May 20, 2011 Przepraszam ale napisałem że mineło troche czasu i dodatkowe fundusze sie znalazły. Aktualnie poszukuje drukarki jak w temacie do 600 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciekawy_24 Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Ze swojej strony do 600 zł według aktualnych cen mogę polecić drukarkę Samsung ML-3310ND - ma wbudowany duplex i jest prosta w obsłudze, w tej cenie może też być Samsung CLP-325 troszkę tańsza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek40 Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Za 600 zł ja bym polecił tą drukareczkę: https://www.drtusz.pl/drukarki-drukarki-laserowe-hp-laserjet-p1606dn-_ce749a_-p-1730.html, naprawdę bardzo porządny model, bezawaryjny, szybki i wydajny, co prawda Mono no ale niestety za jakość zawsze się płaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin87 Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Za 600 zł można spokojnie kupić laserową kolorową drukarkę, np. ten model : https://www.drtusz.pl/drukarki-drukarki-laserowe-kolorowe-samsung-clp-320n-p-1786.html. Jakosc wydruków w kolorze jest bardzo wysoka, ma funkcję pracy w sieci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciekawy_24 Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Uważam że lepiej kupić tę kolorową drukarkę HP jednak bo kolorowe wydruki raz na jakiś czas się jednak przydają. Lepiej mieć więc kolorową drukarkę z mniejszą ilością bajerów niż lepszą drukarkę monochromatyczną według mnie. No ale decyzja należy i tak do Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 W cenie do 600 zł polecam tą drukarkę: https://www.drtusz.pl/drukarki-drukarki-laserowe-kolorowe-hp-color-laserjet-pro-cp1025-_ce913a_-p-1787.html, używam takiej i jest naprawdę fajna a do tego dość tanio wychodzą koszty jej eksploatacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artist Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Polecam Epson Aculaser C1600: https://www.drtusz.pl/drukarki-drukarki-laserowe-kolorowe-epson-aculaser-c1600-p-1785.html?osCsid=e09a2eab21550f76e7a5568c31783092, myślę że świetna cena jak za kolorową drukarke laserową, do tego koszty eksploatacji dość niskie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts