kacpii Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Witam. Tak jak kolega pode mną mam problem z modelem lexmarka. Na początku drukarka pracowała nawet dobrze. Jakiś miesiąc po zakupie zaczęła się psuć głowica. Na szczęście problem udało się naprawić. Ze względu na wysokie koszta catdrigów postanowiłem nabyć niedrogo tusze do "wstrzykiwania", jednak nie doczytałem, że do tego wymagane są odpowiednie pojemniki, więc nabyłem nowe tusze typu 100A i zainstalowałem je w drukarkę. Czarny tusz drukuję, ale reszta nie... Wiecie może jak rozwiązać ten problem? Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Witam. Tak jak kolega pode mną mam problem z modelem lexmarka. Na początku drukarka pracowała nawet dobrze. Jakiś miesiąc po zakupie zaczęła się psuć głowica. Na szczęście problem udało się naprawić. Ze względu na wysokie koszta catdrigów postanowiłem nabyć niedrogo tusze do "wstrzykiwania", jednak nie doczytałem, że do tego wymagane są odpowiednie pojemniki, więc nabyłem nowe tusze typu 100A i zainstalowałem je w drukarkę. Czarny tusz drukuję, ale reszta nie... Wiecie może jak rozwiązać ten problem? Z góry dzięki za pomoc. Witam Obawiam się że niewiele można z tym zrobić gdy jest problem z głowicą. Jeżeli drukarka jest jeszcze na gwarancji proszę ją reklamować, w przeciwnym razie proponuję zakup nowej drukarki niż na siłę próbować tą doprowadzać do używalności. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts