Gall Anonim Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Witam!Mam pewnien dziwny problem z marginesami. Drukarę zakupiłem dziś, lecz po wykonaniu kilku próbnych wydruków zauważyłem, że lewy margines u góry strony jest o jakieś 1-2 mm mniejszy od tego z dolnej części strony. Podobnie jest z marginesem prawym. Wygląda to tak jakby obraz był przekrzywiony w stosunku do kartki. Wydruki są takie same nawet w przypadku drukowania Print Quality Test. Kontaktowałem się w tej sprawie z działem pomocy technicznej. Jedyne co byli w stanie mi doradzić to wgranie najnowszego firmware, ale nie jestem pewien tego czy to coś da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Witam!Mam pewnien dziwny problem z marginesami. Drukarę zakupiłem dziś, lecz po wykonaniu kilku próbnych wydruków zauważyłem, że lewy margines u góry strony jest o jakieś 1-2 mm mniejszy od tego z dolnej części strony. Podobnie jest z marginesem prawym. Wygląda to tak jakby obraz był przekrzywiony w stosunku do kartki. Wydruki są takie same nawet w przypadku drukowania Print Quality Test. Kontaktowałem się w tej sprawie z działem pomocy technicznej. Jedyne co byli w stanie mi doradzić to wgranie najnowszego firmware, ale nie jestem pewien tego czy to coś da. Witam Jeżeli ma Pan uzasadnione podejrzenie co do wadliwości drukarki, proszę reklamować ją na gwarancji. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts