Lechjaro Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Witam,Mam problem strony z wydrukiem na całej powierzchni kartki są lekko zaczernione. Cała strona posiada poświatę - lekko czarną.Obecnie korzystam z kasety po regeneracji(kupionej na Allegro). jednak na początku jej używania było wszystko w porządku.jaka może być przyczyna?Proszę o pomoc.pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Witam,Mam problem strony z wydrukiem na całej powierzchni kartki są lekko zaczernione. Cała strona posiada poświatę - lekko czarną.Obecnie korzystam z kasety po regeneracji(kupionej na Allegro). jednak na początku jej używania było wszystko w porządku.jaka może być przyczyna?Proszę o pomoc.pozdrawiam WitamW drukarkach laserowych Lexmark za jakość wydruku odpowiada zarówno toner jak i moduł bębna, który jest tu niezależny od tonera. Proponuję sprawdzić zakupiony toner na drukarce z innym sprawnym bębnem, jeżeli wydruk będzie OK, prawdopodobnie problem jest z twoim modułem bębna, a jeżeli będzie identyczne zaczernienie... reklamuj zakupiony toner.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gall Anonim Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Jest to oryginalny toner startowy i bęben (zakupiłem nową drukarkę) w związku z czym pozostaje mi chyba tylko wysłać ją do serwisu, bo w końcu jest na gwarancji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts