Lechjaro Posted April 30, 2011 Report Posted April 30, 2011 Witam,Mam problem strony z wydrukiem na całej powierzchni kartki są lekko zaczernione. Cała strona posiada poświatę - lekko czarną.Obecnie korzystam z kasety po regeneracji(kupionej na Allegro). jednak na początku jej używania było wszystko w porządku.jaka może być przyczyna?Proszę o pomoc.pozdrawiam Quote
Marcin Janczewski Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 Witam,Mam problem strony z wydrukiem na całej powierzchni kartki są lekko zaczernione. Cała strona posiada poświatę - lekko czarną.Obecnie korzystam z kasety po regeneracji(kupionej na Allegro). jednak na początku jej używania było wszystko w porządku.jaka może być przyczyna?Proszę o pomoc.pozdrawiam WitamW drukarkach laserowych Lexmark za jakość wydruku odpowiada zarówno toner jak i moduł bębna, który jest tu niezależny od tonera. Proponuję sprawdzić zakupiony toner na drukarce z innym sprawnym bębnem, jeżeli wydruk będzie OK, prawdopodobnie problem jest z twoim modułem bębna, a jeżeli będzie identyczne zaczernienie... reklamuj zakupiony toner.Pozdrawiam Quote
Gall Anonim Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 Jest to oryginalny toner startowy i bęben (zakupiłem nową drukarkę) w związku z czym pozostaje mi chyba tylko wysłać ją do serwisu, bo w końcu jest na gwarancji Quote
Recommended Posts