koron1 Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Witam!Zregenerowałem toner do drukarki Samsung SCX 4623.Wydruki wyglądają OK, ale gdy mocno przetrę palcami ścieram toner.Oczywiście gdy załaduję oryginał wszystko jest OK. Co może być przyczyną? Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Witam!Zregenerowałem toner do drukarki Samsung SCX 4623.Wydruki wyglądają OK, ale gdy mocno przetrę palcami ścieram toner.Oczywiście gdy załaduję oryginał wszystko jest OK. Co może być przyczyną? Pozdrawiam! WitamKiepskiej jakości proszek lub nie dedykowany do tego modelu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koron1 Posted March 25, 2011 Author Report Share Posted March 25, 2011 Tak właśnie podejrzewałem.Kupiłem na "alledrogo" niby dedykowany... Jaki polecacie proszek, jakiej firmy i gdzie kupić??Oczywiście do Samsunga SCX 4623. Pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Witam Oczywiście polecamy zakupy w naszym sklepie internetowych sklep.doktortusz.pl. Jeżeli nawet danego proszku nie ma w asortymencie na sklepie, proszę pisać email na adres sklep@drtusz.pl z zapytaniem/zamówieniem, a na pewno jeżeli są już dostępne na rynku to mamy je sprowadzone i dokładnie przetestowane. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts