sokul87 Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 witam,nie mogę się zdecydować którą drukarkę wybrać.Samsung niby lepsze ma parametry, ale to samsung.Dodatkowo przy HP wydaję się sprawa jaśniejsza odnośnie zamienników/regeneracji.Mimo, że mam przekonanie co do HP, to jednak korci spróbować samsunga, ale czy to nie będzie pomyłka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Witam Na chwile obecną zdecydowanie radzę kupić drukarkę HP, z tego względu, że do Samsunga nie ma jeszcze zamienników ani alternatywnego oprogramowania. W związku z tym eksploatacja drukarki Samsung będzie wyższa niż HP. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domdee Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Witam Na chwile obecną zdecydowanie radzę kupić drukarkę HP, z tego względu, że do Samsunga nie ma jeszcze zamienników ani alternatywnego oprogramowania. W związku z tym eksploatacja drukarki Samsung będzie wyższa niż HP. Pozdrawiam Uwaga. Ja kupilem hp 1102w i zaluje. okazuje sie ze ten typ zostawia slady rolek na papierze , serwis HP jedyne co zrobil to przysylal nowe drukarki, oczywiscie z ta sama wada konstrukcyjna (przyslal dodatkowo 2 takie drukarki). takze NIE polecam. o sladach rolek w tych drukarkach (lub bez modulu WIFI) mozna poczytac sporo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts